SJØMAT - LOFOTEN

 

 


 
Sakrisøy og Sjømat, Lofoten


Gjennom flere generasjoner er det produsert tørrfisk på Sakrisøya. Skreien som fiskes
under det hektiske Lofotfisket, henges på hjell og gjennomgår en tørkeprosess frem til
ferdig produkt. Tørrfisken danner grunnlaget for ulike produkter - Boknafisk, lutefisk,
klippfisk og snacks. Produktene er ferdig vannet og gryteklar - det er bare å gå igang og
trylle frem de lekreste retter.



SJØMAT
- butikken med de fineste råvarer fra havet!
Der kan du også nyte en fiskeburger med nydelig dressing!

Sommerstid i Lofoten er vår utsalg delikatessebutikk åpen for besøk og opplevelse.

Våre produksjonslokaler produserer sjømat hele året og man kan bestille av våre produkter
enten pr telefon eller email.

- Røkt laks - etter egen oppskrift
- Røkt hval - prøv den som spekemat, med flatbrød og rømme
- Røkt blåkveite - til hovedrett og pålegg
- Tørrfisk - filet /rund
- Lutefisk - ingen jul uten
- Klippfisk - danner basis i Bacalao
- Tørrfisk Snacks - nytes med en kald pils
- Boknafisk - tradisjonsrik hovedrett fra Lofoten
- Torsketunger - Lofot-delikatesse

Smak våre eksotiske fiskeprodukter som danner grunnlaget for de lekreste fiskeretter.
Våre produkter er fremstilt av de ypperste råvarer. Veien fra levende fisk til ferdig produkt er kort.

Fiskeproduktene produseres i våre moderne og hygieniske produksjonslokaler og fremstillingen
er basert på gamle tradisjoner og egne oppskrifter. Dette er matkultur med lange og rike tradisjoner i Lofoten.

Besøker du Lofoten - ta turen til Sakrisøya, naturperlen i Moskenes kommune. Der finner du SJØMAT - butikken med de fineste råvarer fra havet.
Der kan du også nyte en fiskeburger med nydelig dressing

Velkommen til vår delikatessebutikk SJØMAT, Sakrisøy i Lofoten!


 

Mer om Sakrisøy Mer om Lofoten


 

       

SAKRISØY - LOFOTEN

Sakrisøy. Anita Gylseth. Telephone: +47 900 61 566. Fax: +47 76 09 21 90. E-mail: anita.gylseth@c2i.net


Webdesign: DataDesign, Robert Walker, N-8392 Sørvågen